Situaţie revoltătoare la Dej. Bărbatul care ieri a violat o adolescentă din Căşeiu este liber şi de negăsit, din cauza comodităţii. Ordonanţa prin care violatorul a fost reţinut pentru 24 de ore a expirat ieri la ora 13, dar judecătorul de drepturi şi libertăţi, în faţa căruia urma să fie prezentat bărbatul cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile, a ajuns la muncă la câteva ore după.

Poliţiştii nu au mai avut bază legală să îl reţină după ora 13, astfel că bărbatul este acum dispărut. Abia după trei ore de la plecarea violatorului de la poliţie, judecătorul a admis arestarea preventivă, scrie dejeanul.ro.

Vă reamintim că ieri după-amiază, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Dej, alături de cei ai Secției 5 Poliție Rurală Dej, au demarat activități în vederea depistării unui bărbat, de 44 de ani, din comuna Cășeiu, cercetat pentru comiterea infracțiunii de viol asupra unei minore de 17 ani.

În baza probatoriului administrat, polițiștii au dispus, la data de 1 februarie, reținerea lui pentru 24 de ore.

Fapta pentru care este cercetat a fost comisă la data de 1 februarie, într-un imobilul din comuna Cășeiu.

După expirarea aceastei măsuri, pe numele bărbatului a fost emis un mandat de arestare preventivă, pentru 30 de zile, de către magistrații Judecătoriei Dej.

La acest moment, sunt derulate activități cu efective mărite, în vederea depistării bărbatului, semnalmente acestuia fiind date în consemn la nivelul județului.

Persoanele care pot furniza orice informaţii în legătură cu această persoană sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze 112. 

Sursa: Realitatea de Cluj

Articolul precedentDoliu la ISU Cluj! Un pompier de doar 24 de ani a murit
Articolul următorAPIA a stabilit cuantumurile ANT-urilor aferente sectoarelor vegetal și zootehnic, pentru anul de cerere 2022