A treia zi de Electric Castle este ziua în care scena principală își va tura motoarele din plin, cu 6 show-uri care promit să ne țină în picioare până la orele mici ale dimineții: Omul cu Șobolani, Bury Tomorrow, Dub Pistols, Son Lux, Mura Masa și Excision.

Britanicii Dub Pistols, prezenți la aproape fiecare ediție a Electric Castle și care, de câțiva ani, spun că în curând își vor face „buletin de Bonțida”, sunt printre artiștii care pe lângă spectacolul oferit pe scenă au acceptat și să întâlnească cu fanii lor în cadrul festivalului, în evenimente de tip „Meet and greet”, prin care Electric Castle își dorește să ofere o experiență cât mai memorabilă participanților.

La capitolul premiere, Mura Masa și Jeff Abel, aka Excision, se vor afla în această seară pentru prima dată în fața fanilor din România. Dublu nominalizat la premiile Grammy, Mura Masa este un artist în a cărui muzică se simte faptul că este conectat la tendințele muzicale din întreaga lume, iar la Electric Castle vine cu piese de pe albumul său de debut, deja nominalizat la Best Electronic Album și Best Recording Package, tot la Grammy.

Bașii sistemului de sonorizare vor fi testați la maxim de Excision. Unul dintre cei mai  buni artiști dubstep ai momentului, el aduce la castel show‑ul „The Paradox”, o producție audio-vizuală proiectată de la zero de artist, de la muzică, lumini și efecte video.

Din cei 8 artiști și trupe care vor anima azi scena Hangar by BT, se remarcă The Horrors, care își sărbătoresc anul acesta 10 ani de carieră. Castelul Banffy, un monument istoric de secolul XIV, este locul perfect pentru o trupă punk hotărâtă să exploreze cu prilejul aniversării partea dark a muzicii lor.

Însă festivalul Electric Castle este o experiență non-stop, care nu începe doar seara, odată cu concertele. În timpul zilei, cei peste 13.000 de oameni care au ales unul din camping-urile festivalului sunt invitați să descopere cea mai largă paletă de activități de la orice ediție EC de până acum. Circul Metropolitan din București a avut deja parte de spectacole „sold-out”. Creat împreună cu echipa Cirque du Soleil, show‑ul „Reveria” include acrobații care țin publicul cu sufletul la gură; spectacolele vor avea loc de mai multe ori pe zi până duminică inclusiv.

 

Articolul precedentWolf Alice și-a sărbătorit ziua de naștere la Electric Castle cu o vânătoare de OZN-uri
Articolul următorMesajul șefului IGPR pentru viitorii polițiști: „Fiți mereu în slujba cetățeanului”