Ne începem ziua cu o cafea sau două și nu ne imaginăm diminețile fără ea. Bem apoi cafea la serviciu cu colegii, iar mai târziu poate ieșim cu prietenii la un cappuccino. Dar ce s-ar întâmpla dacă nu am mai bea cafea o lună?

 

Prima zi este cea mai grea. Te vei concentra greu și ți-ai dori doar să dormi. Urmează zilele în care vei încerca o mulțime de înlocuitori, de la ceai verde la cicoare, te vor ajuta mult, dar niciunul nu vor fi precum cafeaua.

În a doua săptămână vei simți o enormă dorință de a bea o cafea bună și niciun înlocuitor nu te va ajuta. Ești la punctul în care îți vine să renunți la ideea de a nu mai bea cafea, dar dorința de a merge mai departe va fi mai puternică.

 

În a treia săptămână, vei începe să simți beneficiile. Vei merge mai repede în pat și vei adormi mult mai ușor. Va fi o experiență foarte plăcută.

În a patra săptămână vei simți că nu e greu să te trezești la ora 6, ba din contră vei fi foarte plină de energie și dornică să-ți trăiești viața, fără cafea.

Articolul precedentEliminarea pensiilor speciale ale aleșilor locali, VOT NEGATIV în Comisia de Muncă din Senat. Aleșii USR au fost singurii care au votat favorabil
Articolul următorÎncă un ministru din Guvernul Ciucă se infectează cu Covid-19 pentru a doua oară