După aproape patru ani de la inaugurare, Sala Polivalentă din Cluj-Napoca are, în sfârșit un nume dat de una dintre cele mai mari bănci românești, care va fi principalul sponsor al acestui obiectiv numit BT Arena.

BT Arena a costat municipalitatea peste 43 de milioane de lei și este cea mai mare sală polivalentă din țară, cu aproximativ 10.000 de locuri pentru spectatori.

De la inaugurare, sala a găzduit manifestări sportive precum Eurobasket 2017, Campionatele Europene de Gimnastică Artistică 2017, Campionatul European de Tenis de Masă – tineret și juniori 2018, meciuri de FedCup și Cupa Davis, partide ale naționalelor României de handbal și baschet, jocuri din campionat și din cupele europene ale echipei de baschet masculin U-Banca Transilvania. Referitor la evenimentele artistice, în Sala Polivalentă au concertat Sting, Julio Iglesias, Jose Carreras, James Blunt, Eros Ramazzotti, Lara Fabian, Alphaville, Modern Talking, Dire Straits, Smokie. Tot aici se desfășoară, an de an, zeci de show-uri ale festivalului Untold, târguri, evenimente corporate și conferințe. La începutul anului 2018, Sala Polivalentă a premiat spectatorul cu numărul 2.000.000 care i-a călcat pragul.

Articolul precedentZece noi drumuri județene vor beneficia de lucrări de întreținere curentă şi periodică
Articolul următorStudenții străini descoperă Clujul multicultural, printr-un proiect inițiat de UMF