Primăria Municipiului Cluj Napoca  și Compania de Transport Public  Cluj-Napoca S.A. îi invită pe clujeni și pe locuitorii zonei metropolitane să se bucure de… călătorii în timp, prin folosirea transportului în comun.

Este vorba despre o campanie de informare publică și de promovare a valorilor naționale în cadrul Programului „Cluj 100” de celebrare a Centenarului. În cadrul acesteia, aproximativ 20 de mijloace de transport în comun (autobuze, troleibuze și tramvaie) au fost decorate în exterior cu autocolante ce cuprind fotografii de epocă și informații esențiale despre câteva dintre cele mai importante momente ale istoriei noastre naționale.

Astfel, toți cei care folosesc mijloacele de transport în comun vor avea posibilitatea să meargă în „Călătorii în Istoria României”.

Campania „Călătorii în Istoria României” a fost realizată de Primăria Municipiului Cluj Napoca  și Compania de Transport Public  Cluj-Napoca S.A. în baza unui proiect propus de către Asociația pentru Leadership, Comunicare și Profiling.

Articolul precedentFC Universitatea Cluj – PAOK Salonic: amical de centenar
Articolul următorPeste 60 de tonete cu mâncare, la Street FOOD Festival din Cluj-Napoca