Un clujean s-a ales cu dosar penal după o vizită în județul Sălaj. Bărbatul este cercetat de polițiștii sălăjeni pentru furt. Infracțiunea a fost sesizată de cel păgubit sâmbătă, 2 mai. 

„În data de 2 mai a.c., la ora 12:46, poliţiştii din cadrul Secției 2 Poliție Rurală Sânmihaiu Almașului, au fost sesizați prin apelul de urgenţă 112, de către un bărbat din comuna Fildu de Jos, despre faptul că, la data menţionată, un bărbat, din judeţul Cluj, care se afla la locuinţa acestuia i-a sustras un telefon mobil.Verificările efectuate de poliţişti au dus în scurt timp la identificarea persoanei bănuită de comiterea faptei”, au declarat reprezentanții Poliției Sălaj.

Potrivit acestora, în urma verificărilor efectuate, bărbatul a fost identificat, iar telefonul a fost recuperat şi restituit păgubitului. Poliţiştii au întocmit dosar penal şi continuă cercetările pentru infracţiunea de furt.

Articolul precedentRomi infectaţi cu COVID-19, scandal în spital: vor să fumeze şi să stea mai mulţi în saloane! Au intervenit jandarmii
Articolul următorMinisterul Justitiei cere inlocuirea lui Tudorel Toader din Comisia de la Venetia