Scandal în Cluj-Napoca între doi cetăţeni străini. Unul dintre ei a fost grav rănit după ce a fost înjunghiat.

La data de 22 februarie, în jurul orei 14.00, poliția a fost sesizată prin SNUAU 112 cu privire la faptul că un bărbat, în vârstă de 31 de ani, cetățean străin, s-a deplasat la o unitate medicală din municipiul Cluj-Napoca, prezentând o plagă în zona abdominală.

Bărbatul ar fi fost agresat fizic, în noaptea de 21/22 februarie, în timp ce se afla într-un imobil situat în municipiul Cluj-Napoca, de către un bărbat în vârstă de 33 de ani, de asemenea cetățean străin.

Cel în cauză, pe fondul unei discuții contradictorii, i-ar fi aplicat o lovitură la nivelul abdomenului cu un obiect înțepător-tăietor.

După examinarea medico-legală a acestuia, s-a constatat faptul că leziunile suferite i-au pus în primejdie viaţa, în cauză fiind întocmit un dosar penal care vizează săvârşirea infracţiunii de tentativă de omor, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj.

Bărbatul de 33 de ani a fost reținut pentru 24 de ore, fiind depus într-un Centru de Reținere și Arestare Preventivă.

Sursa: Realitatea de Cluj

Articolul precedentFOTO | Val de controale. ANPC a verificat într-o singură zi 65 de magazine în întreaga ţară. În toate au fost găsite nereguli!
Articolul următorAnamaria Prodan, lovitura sub centură cu care îl trimite în corzi pe Reghe