După un start ceva mai lent decât era anticipat, CFR Cluj pare să își găsească forma care i-a adus sezonul trecut titlul de campioană a României. Clujenii au trecut sâmbătă de Concordia Chiajna cu 2-1, într-un meci care a contat pentru etapa a treia a sezonului regulat din Liga 1.

CFR Cluj a dominat copios partida și a început asediul încă de la jumătatea primei reprize. Mailat a fost principalul remarcat în fața porții adverse, însă golurile au venit abia în repriza a doua.

Țucudean a deschis scorul în minutul 54 dintr-o pasă trimisă de către Mailat, iar cu un sfert de oră înainte de final, Culio a transformat un penalty care a dus scorul la 2-0. Pe final, oaspeții au redus din diferență prin golul lui Batin din minutul 85, insuficient însă pentru a schimba soarta celor trei puncte.

“Am ratat destul de multe ocazii în prima repriză, dar privim partea pozitivă a lucrurilor, şi anume faptul că am reuşit să fim activi în faţa porţii. Am intrat pe un drum bun, mă bucur că am câştigat. Am reușit să ne deblocăm din punct de vedere psihologic. Este o victorie importantă pentru moral”, a spus Conceicao la Digi Sport.

Articolul precedentFOTO | O mașină scăpată de sub control de un șofer din Dej s-a izbit de un panou la ieșirea din Gherla
Articolul următorTăierile de păduri, în creștere. Regiunea Nord-Vest, printre „campioane”