Campioana României începe încet, încet să își regăsească forma care i-a adus titlul în sezonul precedent, CFR Cluj legând a doua victorie a sezonului, 2-1, cu FC Voluntari.

CFR Cluj se simte bine în compania echipelor de la marginea Bucureștiului. După ce în etapa precedentă a obținut primul succes stagional cu Concordia Chiajna, CFR Cluj a legat și a doua victorie, 2-1, în deplasare, cu FC Voluntari.

Gazdele au deschis totuși scorul, după ce arbitrul a acordat eronat un penalty la ceea ce a fost de fapt un fault în atac. Lovitura de pedeapsă a fost transformată de Laidouni, însă CFR Cluj a continuat în atac. Ioniță a adus egalarea după o pasă a lui Omrani. Feroviarii au continuat să atace, iar după o ratare monumentală a lui Omrani, francezul i-a pasat din nou decisiv, de data aceasta lui Țucudean, care a șutat fără speranță, lângă bară.

Astfel, CFR Cluj adună opt puncte și este liderul clasamentului după patru etape, fiind urmată de FCSB, Sepsi și Gaz Metan Mediaș, cu câte 7 puncte. În următoarea etapă, CFR Cluj joacă cu Dinamo București, pe teren propriu.

Articolul precedentFOTO | Furt de 45.000 de lei dintr-o locuinţă. Făptaşul a fost prins după câteva ore
Articolul următorTurişti rătăciţi în munţii din Măguri-Răcătău