Persoanele cu vârsta peste 65 de ani pot beneficia de sprijinul specialiștilor din cadrul Clinicii Universitare de Psihologie „Babeș-Bolyai PsyTech”, care le oferă gratuit suport emoțional în această perioadă.

Vârstnicii care doresc să apeleze la specialiștii Clinicii PsyTech pot suna zilnic, între orele 10.00 și 16.00, la numărul de telefon +0748483256, unde pot beneficia gratuit de una sau mai multe ședințe de consiliere/asistență psihologică prin telefon, timp de aproximativ 30 de minute/ședință.

Programul a fost lansat de Clinica Universitară de Psihologie „Babeș-Bolyai PsyTech”, în contextul măsurilor adoptate recent de UBB, accentuând preocuparea pentru bunăstarea psihologică a comunității clujene.

Serviciile psihologice oferite de Clinica PsyTech sunt realizate la cele mai ridicate standarde internaționale, în condițiile în care Clinica este acreditată și lucrează în colaborare cu cele mai importante clinici internaționale în domeniu.

Articolul precedentProiectul Ziua Mondială a Apei 2020 continuă | Ora PĂMÂNTULUI, sărbătorită împreună prin activități ACASĂ
Articolul următorConsiliul Județean va lansa licitația pentru selectarea unui operator la CMID