Începutul anului 2019 aduce vești bune pentru iubitorii unuia dintre cele mai de tradiție fabrici de încălțăminte din România, societatea Clujana.

Astfel, odată cu aprobarea planului de reorganizare, se preconizează că în maxim trei luni Clujana să iasă din procedura de insolvență.

Pentru aceasta, renumitul producător de încălțăminte va continua direcțiile strategice din ultima perioadă, intenția fiind de a deschide noi magazine, de a diversifica și adapta continuu campaniile de marketing, în paralel cu relansarea brandului în mediul digital.

Reamintim în acest context faptul că în toamna anului 2018 Clujana a deschis un nou magazin în zona centrală a municipiului Cluj-Napoca, în Piața Mihai Viteazu, la numărul 30. Totodată, pentru a veni în sprijinul celor care îi apreciază produsele și care nu domiciliază în municipiului reședință de județ, societatea a lansat un nou website care poate fi accesat la adresa http://clujanacluj.com/, precum și un magazin online http://clujanacluj.com/shop/.

Urmare a acestor inițiative, societatea Clujana a înregistrat la finalul anului trecut o dublare a vânzărilor în magazine, respectiv o triplare a vânzărilor în rețeaua de distribuție națională. Pentru a ajunge la aceste rezultate, societatea la care Consiliul Județean Cluj este acționar majoritar a derulat o serie de campanii de marketing, atât în mediul online cât și în mass-media, al căror scop a fost acela de prezentare a ofertei, extrem de variate.

Ca planuri de viitor, Clujana S.A. intenționează deschiderea în perioada următoare a nu mai puțin de opt noi magazine de încălțăminte în tot atâtea orașe importante ale țării, inclusiv în București. Totodată, pentru a acoperi noi segmente de piață, Clujana va lansa noi modele, păstrând însă și modelele consacrate, ușor de recunoscut.

Articolul precedentFacultatea de Matematică și Informatică din cadrul Universității Babeș-Bolyai lansează Programul Postuniversitar „Securitatea Sistemelor Informatice”
Articolul următorComisia Europeană oferă judeţului Cluj o soluţie pentru a merge mai departe în realizarea spitalului regional de urgenţă