Un bărbat în vârstă de 46 de ani a decedat luni seara după ce a intrat în stop cardio-repirator, iar spitalul la care a fost transportat nu avea defibrilatorul necesar pentru a-l ajuta.

Potrivit turdanews.ro, luni seara,o persoană care făcea culturism la Sala Sporturilor din Câmpia Turzii, a decedat după un stop cardiac, dar și pentru că intervenția unei ambulanțe dotate s-a făcut cu întârziere, iar la spitalul din localitate nu exista un defibrilator.

Cornel Cadar avea 46 de ani și a mers la sală pentru a-și face obișnuitele exerciții de forță, moment în care a intrat în stop cardiac, relatează turdanews.net.

Inițial, prima ambulanță a venit de la Turda, la 30 de minute și ceva după apelul efectuat la 112. Nu era dotată cu defibrilator. Victima a fost dusă la spitalul din Câmpia Turzii. Acolo, o nouă surpriză: nu exista un defibrilator. Între timp, s-a sunat la Cluj-Napoca, iar de acolo a venit un echipaj SMURD. A ajuns la spitalul din Câmpia Turzii după mai bine de o oră, însă victima deja decedase, relatează turdanews.ro.

Articolul precedentUniversitatea Cluj, în cărți pentru promovare după primele cinci etape
Articolul următorTranzacţie importantă pe piaţa IT din Cluj: AROBS Transilvania Software a preluat firma care deține alarma.ro