Un tânăr din județul Cluj a fost reținut de polițiștii  din Sălaj, după ce marți seara a violat o bătrână din comuna sălăjeană Zalha. 

 

Polițiștii Secției nr.4 Poliție Rurală Ileanda au fost sesizați, miercuri, în urma unui apel primit de Inspectoratul de Poliție Județean Sălaj prin S.N.U.A.U. 112 de la un bărbat din comuna sălăjeană Zalha că, în 21 martie, în jurul orei 22.00, o persoană necunoscută ar fi pătruns în locuința vecinei sale de 71 de ani din comuna Zalha și ar fi violat-o. 

Potrivit IPJ Sălaj, în urma investigațiilor efectuate, polițiștii sălăjeni, cu sprijinul polițiștilor Secției nr.5 Poliție Rurală Petru Rareș din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Bistrița Năsăud, au identificat persoana bănuită de comiterea faptei ca fiind un tânăr de 20 de ani din comuna Recea Cristur, județul Cluj.

În urma administrării probatoriului în cauză, polițiștii Secției nr.4 Poliție Rurală Ileanda l-au reținut pentru 24 de ore pe tânărul de 20 de ani, în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Sălaj.

Joi, 23 martie, cel în cauză va fi prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă, sub aspectul comiterii infracțiunilor de violare de domiciliu, respectiv viol. 

Polițiștii Secției nr.4 Poliție Rurală Ileanda continuă cercetările sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Jibou, pentru documentarea întregii eventuale activități infracționale a celui în cauză.

Sursa: Realitatea de Salaj

Articolul precedentRabla 2023. Din 24 martie încep înscrierile pentru persoane fizice. Care sunt principalele modificări
Articolul următorRamadanul, cea mai importantă sărbătoare a credincioşilor musulmani