Roxen, reprezentanta României la Eurovision, a obținut în instanță un ordin de protecție pe numele partenerului său, după ce a sunat la 112 în timpul nopții și a reclamat că a fost agresată de acesta în propria locuință. ,,Am fost abuzata emoţional şi şantajată”, a fost prima reacție oficială a artistei.

,Am avut ghinionul să trec prin această experienţă, consider că a fost o lecţie importantă şi ştiu ce greşeli să nu mai repet. Înţeleg foarte bine care este situaţia la nivel global, dar şi la nivel naţional, cu privire la problema violenţei domestice. Am fost abuzata emoţional şi şantajată, dar asta nu m-a oprit să lupt pentru a încerca să elimin această problemă care, bineînţeles, mă macină. Consider că trebuie luate măsuri în aceste situaţii, indiferent de gravitatea lor, pentru că ele pot degenera cu o rapiditate uluitoare”, a spus Roxen pentru protv.ro.

Recent, Roxen a depus o reclamație la Poliție, exasăeratî de agresivitatea iubitului ei și a reușit să obțină un ordin de interdicţie împotriva lui, valabil pe o perioadă de 6 luni, potrivit Realitatea Plus. În toată această perioadă, bărbatul nu are dreptul să se apropie la mai mult de 500 de metri de artistiă, de locuința sau de locul ei de muncă. 
Articolul precedent100% TU DECIZI! Dumitru Buzatu, baronul PSD din cel mai sărac județ al țării, care s-a transformat în moșier
Articolul următorFOTO | Proiectil extrem de periculos găsit pe o stradă din Câmpia Turzii! Are peste 100 de kilograme