O femeie din județul Cluj, pe numele căruia era emis de către autoritățile din Cipru, un mandat european de arestare pentru comiterea de infracțiuni economice, a fost depistată, luni, de polițiștii de frontieră din Vama Petea. 

 

Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Petea au identificat și predat autorităților competente o româncă căutată de autoritățile din Cipru, pentru săvârşirea de infracțiuni economice.

Luni, 5 octombrie, în jurul orei 13.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Petea, județul Satu Mare, s-a prezentat pentru a efectua formalităţile de frontieră o clujeancă în vârstă de 36 ani.

La verificări, polițiștii de frontieră au constatat că femeia este căutată de autoritățile din Cipru, pe numele acesteia fiind emis un mandat european de arestare pentru delapidare.

Drept urmare, aceasta a fost predată unui echipaj din cadrul Serviciului de Investigații Criminale din cadrul IPJ Satu Mare în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

Sursa: Realitatea de Satu Mare

Articolul precedentBilanț COVid-19: 2.121 de cazuri noi! DUBLU RECORD NEGATIV la numărul de decese și pacienți în ATI! Vezi situația în județul tău
Articolul următorTrei tineri din Satu Mare cercetaţi de poliţiştii clujeni pentru folosirea metodei „şmen”