Votul de luni seara din Camera Deputaților scoate din nou clujenii în stradă. Aceștia s-au organizat pe Facebook și plănuiesc să organizeze o manifestație publică marți, 19 iunie, la ora 19.00, în Piața Unirii din Cluj-Napoca.

„În seara de 18 iunie Parlamentul (Camera Deputaţilor, DECIZIONALĂ) a adoptat modificări legislative de o gravitate fără precedent. Ordonanţa 13 afecta sistemul judiciar. Ceea ce s-a făcut acum te va afecta direct şi personal”, se arată într-o postare de pe grupul dedicat evenimentului, la care și-au anunțat participarea aproximativ 900 de cetățeni.

Organizatorii anunță faptul că protestul începe astăzi, la ora 19, dar ar putea continua în fiecare zi, până când cererile le vor fi ascultate.

„Nu „opoziţia”, nu „Europa”, nu „Preşedintele”, nu „Dumnezeu”. Dacă tu nu te mişti, să nu spui pe urmă că alţii au fost de vină.Cu cine? Cu familia, cu prietenii, cu vecinii, cunoscuţii, cu fiecare om la care te poţi gândi şi pe care îl poţi aborda. Cu toţi cei din lista ta de telefon. Cu toţi cei din lista ta de mail. Pune mâna şi sună. Pune mâna şi scrie. Ridică vocea şi strigă. Altă opţiune nu mai e. Cum? Cu toată luciditatea, dar şi cu toată furia din lume. Cu toată demnitatea de care mai eşti în stare. Cu toată grija faţă de tot ceea ce şi toţi cei care îţi sunt preţioşi. Fără clintire. Fără ezitare.Până când trebuie. Până cădem toţi sau cad ei de la putere. Până la capăt, al nostru sau al lor”, se mai arată în postare.

Articolul precedentTăriceanu, primit cu huiduieli la Cluj: „Nu vrem să fim conduși de hoți”
Articolul următorAcţiune amplă pentru prevenirea accidentelor rutiere în Cluj-Napoca