Festivalul Cluj Never Sleeps ajunge în 2018 la cea de-a cincea ediție și îți propune să activează orașul în noaptea dinspre 23 spre 24 iunie.  „Noaptea albă a culturii este un moment în care orașul devine mai viu, mai dinamic și mai tânăr”, spune organizatorii, care au pregătit zeci de evenimente pe străzile Clujului.

La această ediție, spații publice și neconvenționale sunt activate, iar arta, multiculturalitatea şi viața de noapte se contopesc într-un program inedit.Proiectul se adresează publicului larg.

Printre activități se regăsesc „Human Tiles” – proiecție interactivă de mari dimensiuni pe fațada Casei Matei Corvin, realizată de studio-ul OCUBO din Cascais (Portugalia), într-un schimb cultural realizat între Capitalele Europene ale Tineretului

Clujenii vor avea parte și de un Picnic în Unirii, unde vor fi pregătiteniște structuri impresionante așezate deasupra a 200 metri pătrați de gazon natural, într-o amenajare inedită în centrul orașului.

Urban Jam aduce concerte & jam sessions în mijlocul Pieței Unirii, într-o atmosferă relaxantă, apropiată de spectatori. Tot la capitolul „muzică” va fi și un Silent Party în Piața Unirii, în timp ce lumea digitală se va regăsi la H33 (str. Horea nr. 33), unde clujenii sunt așteptați cu un univers digital, cu lucrări multimedia interactive, sub privirile animate ale celui mai mare desen mural din România – Omul Micro Macro Cosmos – care va fi animat prin proiecții pe timp de seară.

Articolul precedentVIDEO| 5000 de clujeni au ieșit din nou pe străzile Clujului
Articolul următorConducerile marilor universități se întâlnesc la Cluj pentru a discuta problemel sistemului