Clujenii sunt chemați din nou în stradă, de această dată de către organizația „Umbrela Anticorupție”, care va organiza în dimineața zilei de 14 iunie un protest în fața sediilor locale ale partidelor PSD și ALDE.

„15 minute de liniște pentru tine, pentru a medita la cât de multe lucruri s-ar schimba în bine dacă numai o parte dintre aleșii noștri și-ar urma fișa postului și nu interesele personale.
Dacă joi pe la 8.30 dimineața treci pe lângă Eroilor nr. 2 (în fața sediului PSD & ALDE) sau Republicii 60 (în fața sediului UDMR) poate vrei să te oprești 15 minute să-ți exprimi dezacordul față de modificările „cu dedicație” aduse Codului Penal și să ceri alături de noi depolitizarea CCR”

Mesajul care va fi afișat înspre intrarea sediilor PSD și UDMR este „Bună dimineața! Astăzi lucrați și pentru cetățeni?”, iar flashmob-ul va avea un desfășurător amplu, după cum arată organizatorii.

„Activitatea se desfășoară foarte simplu:
1) ajungem la 8.30 fix în fața sediilor PSD sau UDMR, ne desfacem izoprenul (sau orice altceva pe care se poate sta) și ne așezăm pe el sau stăm în picioare;

2) pe parcursul celor 15 minute cât durează flashmobul, stăm nemișcați în liniște (ne putem gândi, de exemplu, la cum ar arăta țara dacă ar fi guvernată de oameni capabili și integri);

3) la ora 8.45 fix, când auzim un fluierat, ne ridicăm, ne strângem izoprenul și plecăm mai departe, fiecare la treburile lui”.

Articolul precedentVIDEO | Trei tineri au fost bătuţi şi lăsați inconștienți în mijlocul străzii
Articolul următorVIDEO | Copil de 14 ani înecat în râul Lăpuş. Minorul era suspect în cazul unei crime din Baia Mare