Competiția internațională „SHOW YOU CAN”, prin care cei creativi pot să propună o idee de instalații funcționale, pe tema reutilizarii și reciclării, a fost lansată de către organizatorii UNTOLD alături de Ursus Breweries.

Doritorii de a participa au șansa de a-și vedea idea implementată, proiectul câștigător fiind finanțat de către UNTOLD cu suma de 10.000 de euro și urmând a fi expus în perimetrul festivalului, timp de 4 zile. Înscrierile se fac în perioada 15 – 25 martie, iar detaliile se regăsesc pe untold.com/showyoucan.

Câștigătorul competiției va fi invitat la cea de-a 5 ediție a festivalului UNTOLD, având accesul, transportul și cazarea asigurate. În plus, învingătorul, alături de următorii 4 finaliști vor petrece 5 zile la Bruxelles, într-un internship în cadrul Comisiei pentru Mediu, Sănătate Publică și Siguranță Alimentară din cadrul Parlamentului European.

Campania „SHOW YOU CAN” este rezultatul angajamentului anunțat de UNTOLD în Parlamentul European, la Bruxelles, în iunie 2018, ce vizează informarea și conștientizarea publicul tânăr asupra reciclării deșeurilor, a economiei circulare și implicit a colectării selective.

Articolul precedentDorel Vișan, recital la Auditorium Maximum
Articolul următorTransylvania Wine Expo – evenimentul premium dedicat iubitorilor de vin