Filarmonica de Stat Transilvania, în colaborare cu Muzeul Etnografic al Transilvaniei, instituții publice de cultură care funcționează sub autoritatea Consiliului Județean Cluj, vă invită vineri, 19 iunie 2020, începând cu ora 18, la spectacolul intitulat „O gură de rai”, susținut de Corul Filarmonicii de Stat Transilvania, cu participarea dirijorului Cornel Groza și a actorilor Ionuț Caras și Matei Rotaru.

Concertul va avea loc în Parcul Etnografic Național „Romulus Vuia”, secția în aer liber a Muzeului Etnografic al Transilvaniei (str. Tăietura Turcului), în vecinătatea pădurii Hoia!

Având în vedere că locurile sunt limitate la maxim 500, chiar dacă spectacolul este în aer liber, vă rugăm să vă faceți în prealabil o rezervare la nr. de telefon: 0756 048 318.

Biletele se vor achiziționa de la intrarea în eveniment, pe baza rezervărilor și, apoi, în limita locurilor rămase disponibile.

„Vă rugăm să respectați toate condițiile impuse de starea de alertă și să aveți la dumneavoastră o mască de protecție. De asemenea, vă rugăm să veniți mai devreme cu 45 minute, pentru achiziționarea biletelor și pentru efectuarea triajului epidemiologic, pe baza temperaturii”, au transmis organizatorii.

Articolul precedentFOTO | Acţiuni ale poliţiştilor clujeni în mai multe puncte din oraşe
Articolul următorFOTO | Drumul dintre Beliș și Călățele a fost redeschis! Acesta a fost rupt de o viitură