Schimbarea antrenorului Edi Iordănescu nu produce încă rezultatele scontate la CFR Cluj, care a făcut un nou pas greșit în Liga 1, după 0-0 cu Dunărea Călărași, consemnându-se astfel al doilea meci consecutiv în care campioana nu reușește să ia toate cele trei puncte.

Dunărea Călărași a ratat prima ocazie mare a partidei, în minutul 5. Kouakou a ratat execuţia din 7 metri, după ce a primit o pasă ideală de la Kanda.

În minutul 40, Billel Omrani a primit o pasă de pe partea dreaptă de la Manea, dar șutul atacantului francez a șters transversala porţii apărate de către Straton.

Tot Omrani a avut și cea mai mare ocazie a reprizei secunde. În minutul 68, atacantul a driblat doi jucători de la Dunărea Călăraşi, a șutat din interiorul careului, însă Straton a avut un reflex fantastic.

Astfel, după două partide disputate în campionat, CFR Cluj are doar două puncte, în condițiile în care, în prima etapă, feroviarii au făcut egal pe teren propriu, 1-1, în partida cu FC Botoșani.

Articolul precedentServiciul de Pașapoarte Cluj va avea program prelungit, pentru a face față cererii din perioada de vară
Articolul următorȘeful APIA Cluj, căutat de nouă zile pe lacul Beliș