„Cu drag, despre România!” –  cu Alexandra Păcuraru și Laurențiu Botin, pe 29 septembrie, de la ora 20:00, la Realitatea PLUS.

Avem o țară minunată. Știm și simțim asta. Dar unii îi spun în zeflemea, Românica sau o scriu cu mai mulți de R și o pronunță sforăitor. Dar ce vină are ea, că lucrurile nu merg întotdeauna bine? 

Avem o istorie glorioasă, pământul este încărcat de sângele a milioane de români care au aparat-o. Dar ce vină au ei, că uneori ne-au cotropit dușmanii sau ne-am ales greșit conducătorii?

Realitatea Plus vrea să vorbim Cu drag, despre România! Fără să o certăm, fără să ne enervăm. Să o arătăm cât e de frumoasă, cum crește și cum o ocrotim. Suntem singurii care facem acest lucru. Și nu vom renunta!

Fără încrâncenare, cu gândul mereu la ai noștri, de aici și de departe, Cu drag, despre România! În fiecare joi, la ora 20, cu Alexandra Păcuraru și Laurențiu Botin!

În această joi, ești invitat să iubești Dâmbovița, o bucată din minunea numită România.

Articolul precedentGrav accident între Cluj şi Gherla! Răniţi după impactul dintre două maşini (FOTO)
Articolul următorSCANDAL uriaș în Parlament: îmbrânceli și înjurături de nedescris – Doar aleșii locali vor avea salarii majorate