Festivalul Internațional de Stand-Up Comedy a adunat peste 10.000 de spectatori în cele 7 zile dedicate râsului, printr-un umor de calitate, cu glume fine și situații tragico-comice.

Cele 9 spectacole au colorat Casa de Cultură a Studenților în perioada 5-11 noiembrie prin ropote de aplauze și hotote intense de râs, organizatorii asigurând vizitatorilor chiar și spații special amenajate pentru poze și relaxare, înainte de spectacole, unde mascota festivalului a colecționat cele mai multe zâmbete și selfie-uri.

Pe scena FISC au urcat mari artiști ai Stand-Up comedy – ului românesc, printre care și  Nicu Bendea, Bobi Dumitras, Ioana State, Maria Popovici, Alex Mocanu, Doru Octavian Dumitru, Radu Pietreanu, Ionut Rusu, Andrei Ciobanu și Natanticu și Dan Badea.

Pe lângă deja obișnuitele spectacole de stand-up comedy, anul acesta la FISC, Mihai Bendeac a adus pe scena clujenilor îndrăgitul spectacol de teatru „Bani din cer”, jucat în stilul propriu marca Bendeac.

Încă de la punerea în vanzare a biletelor, cele doua show-uri cu Teo, Vio și Costel au fost Sold-Out, iar celelalte 7 spectacole au avut parte de săli pline ochi, Clujul demonstrand încă o dată că este un oraș tânăr, de actualitate și care știe să se distreze.

La glumele despre metroul din Cluj și diferențele dintre Cluj și București s-a aplaudat cu foc, clujenii fiind cu un pas mai aproape de a muta capitala la Cluj și descriind festivalul ca “o gură de aer proaspăt care te ține departe de stresul cotidian”.

Cele șapte zile de festival s-au bucurat de un interes sporit, iar organizatorii deja planuiesc pentru anul viitor un festival de amploare, cu surprize și cu promisiunea ca vor menține ștacheta cel puțin la fel de sus pentru iubitorii de comedie.

Articolul precedentSONDAJ Partidul Realitatea. Românii vor un preşedinte nou. Încrederea în politicieni se prăbuşeşte
Articolul următorFOTO | Accident grav! Un bărbat a decedat, iar o fetiţă de 4 ani a fost resuscitată zeci de minute