Proaspeții părinți, dar și viitorii părinți din Cluj vor putea beneficia de cursuri gratuite de educație perinatală.

Asociația SAMAS a anunțat lansarea proiectului social ”Școala Mamei SAMAS” Cluj-Napoca. Evenimentul de lansare a proiectului va avea loc în 6 martie, de la ora 11:00, la Hotel Universitas.

Astfel, părinții și viitori părinți din Cluj-Napoca vor putea urma gratuit cursuri despre alăptare, naștere și îngrijirea bebelușului. Cursurile din cadrul programului au o durată de 90 de minute și se vor desfășura, pe perioada unui an, săptămânal, la Hotel Universitas.

Asociația SAMAS este organizația nonprofit care a dezvoltat prima rețea națională de educatori perinatali (din rândul asistenților medicali și moașelor), specializați în educația prenatală și postnatală, în nutriția mamei și copilului. Asociația are ca obiective pe termen lung: creșterea ratei de alăptare exclusivă, informarea corectă a mamelor despre procesul nașterii, îmbunătățirea stării de sănătate a mamei, dar și a bebelușului, printr-o nutriție echilibrată în timpul sarcinii, cât și postnatal.

Articolul precedentVIDEO | Incendiu violent în Cluj! Două maşini au fost distruse de flăcări
Articolul următorFOTO | Patru minori au furat trei maşini de lux din Cluj! Aceştia le-au condus, după care le-au abandonat