Co-președinții Alianței 2020 USR PLUS au început în data de 1 martie un turneu prin țară și diaspora Dacian Cioloș și Dan Barna alături de candidații de pe lista comună la alegerile europarlamentare vor ajunge la Cluj-Napoca sâmbătă, 23 martie 2019.

Dintre candidații de pe listele la alegerile europarlamentare din mai, la Cluj vor fi prezenți, pe lângă Cioloș și Barna, Cristian Ghinea, Dragoș Pîslaru, Clotilde Armand, Vlad Botoș, Ramona Strugariu, Vlad Gheorghe, Alin Mituța, Naomi Reniuț, Oana Țoiu, Radu Mihaiu, Andrei Ion, Adriana Cristian, Bogdan Deleanu, Ștefan Pălărie, Silviu Gurlui, Teodora Stoian, Dan Clinci, Octavian Berceanu și Cristina Iurișniți, dar și coordonatorii campaniei electorale, Cătălin Drulă și Vlad Voiculescu.

Astfel, la ora 11:00, la ClujHub, clădirea centrului comercial Central, Str. Regele Ferdinand, Nr.22-26, Etaj 3, va avea loc o conferință de presă susținută de președinții celor două partide și candidații de pe lista comună. Între orele 12:00 și 14:00 se vor strânge semnături pe traseul Eroilor – Piața Unirii – Casa Matei Corvin, iar între orele 18:00 și 20.00 este programată o întâlnire, cu toți clujenii interesațil, a Cinema Florin Piersic.

Articolul precedentAccident în Jucu de Sus provocat de un şofer beat
Articolul următorStudenții UBB au adus aurul și argintul de la Balcaniada de Matematică