Noul antrenor al CFR Cluj, Dan Petrescu, va avea un mandat de 3 ani, a anunțat conducerea echipei. El îl va avea drept secund pe antrenorul intermar de până acum al echipei, Alin Minteuan, care a obținut cinci victorii în cinci meciuri.

”Organizare exemplară în joc, o defensivă de fier și un atac extrem de eficient, acestea au fost calitățile pe care Dan Petrescu le-a imprimat echipei noastre în sezonul în care a cucerit cel mai important trofeu intern.

Secundul lui Dan Petrescu va fi un mare CFR-ist, un om extraordinar care a fost lângă echipă la bine și la greu, Alin Minteuan. Cei doi vor colabora pentru îndreplinirea obiectivelor noastre.

În sezonul 2017-2018, cu Dan Petrescu antrenor, echipa noastră a câștigat cel de-al 4-lea titlu de campioană din istorie și a avut un sezon de excepție, bifând 23 de victorii, 10 egaluri și doar 3 înfrângeri.

Sub comanda sa, CFR nu a suferit nicio înfrângere în play-off, performanţă reuşită în premieră în Liga 1 și a bifat 22 de partide fără gol primit în întreg sezonul, o cifră fantastică pentru campionatul României .

De asemenea, în sezonul 2017-2018, echipa noastră a terminat campionatul neînvinsă pe teren propriu, cu 13 victorii și cinci remize”, afirmă reprezentanții clubului, într-un comunicat de presă. Dan Petrescu va sta pe banca CFR Cluj în meciul amical de duminică, cu Gaz Metan Mediaș.

Articolul precedentComisarul european Corina Crețu participă la reuniunea Comitetului Regiunilor de la Cluj
Articolul următorFOTO | Accident cu trei maşini pe o stradă din Cluj provocat de un şofer beat