Antreprenoriatul nu are o reţetă cunoscută, ea depinde de fiecare om ȋn parte.

Aşadar, cum ajungem să transformăm o idee ȋn realitate? Pe lângă pasiune şi vis, avem nevoie şi de un anumit set de cunoştinţe ca să pornim tot mecanismul.

#defineSchool este locul potrivit pentru a ȋncepe drumul spre succes. Anul acesta, evenimentul are loc ȋntre 9-15 septembrie, la Turda. Acesta este un program de 6 zile, dedicat studenților și tinerilor profesioniști cu vârsta cuprinsă între 20 și 26 de ani, interesați să lanseze un startup.

Aici, participanții vor avea ocazia să învețe tainele antreprenoriatului direct de la traineri şi antreprenori de succes din domeniul IT. La ediţia din acest an vor fi prezenţi Daniel Metz, CEO @NTT Data România, Mihai Ivaşcu, CEO & Founder MODEX, Matei Pavel, Co-Founder T-ME Studios, Ana-Maria Udrişte, Founder U-LEGAL şi AVOCATOO & Co-Founder JURIO şi Andrei Ursachi, antreprenor ȋn serie şi Business Angel.

Conceptul #defineSchool este foarte bine definit, astfel ȋncât să acopere toate nevoile unui tânăr care doreşte să lanseze un startup sau intenţionează să conducă un business ȋn IT.

Fiecare zi va oferi participanților câte o sesiune de training centrată pe diverse teme. Noţiuni precum idea generation, cercetare de piaţă, marketing, vânzări, resurse umane sau modalităţi de finanţare vor constitui subiectul sesiunilor de training.

Participanţii vor fi ȋmpărţiţi pe echipe pe tot parcursul evenimentului, pentru a stimula ideea de muncă ȋn echipă şi a-i ȋnvăţa pe participanţi valorile acestui stil de muncă. Pe parcursul evenimentului, ei vor trece de la idee la un adevărat plan de afaceri, folosindu-se de noţiunile ȋnvăţate zi de zi ȋn cadrul evenimentului.

De asemenea, studenţii #defineSchool vor avea ȋn curriculum şi activităţi de teambuilding, posibilitatea de discuţii deschise atât cu speakerii, cât şi cu trainerii noştri, dar şi seri tematice, de socializare, ȋntr-un mediu informal.

#defineSchool s-a născut ȋn anul 2015 din dorinţa de a contribui la următoarea generaţie de antreprenori ȋn IT din România. După trei ediţii de succes, una dintre cele mai mari realizări este dată de foşti participanţi care, după participarea la #defineSchool, au decis să-şi deschidă propriul startup.

Ȋnscrierile continuă până ȋn 2 septembrie şi se pot face pe www.defineschool.ro.

Articolul precedentElogii în presa americană pentru Salina Turda
Articolul următorIuliu Mureșan face lumină în cazul demiterii lui Toni Conceicao: „Lucruri se pot întâmpla oricând”