Deputatul Adrian Dohotaru solicită suspendarea autorizației de mediu a platformei de stocare temporară a deșeurilor RADP.

„Doar prin măsuri de colectare separată și reciclare la scară largă putem evita poluarea. Autoritățile pot fi forțate să ofere clujenilor un management mai bun al deșeurilor și prin suspendarea autorizației de mediu. Platforma de stocare a deșeurilor RADP nu respectă prevederile autorizației de mediu. Multiplele incendii poluează Clujul. Suprafața de stocare a deșeurilor depășește cea alocată în autorizație, iar platforma a fost construită la sub 1.000 de metri de zone locuite legal”, se arată într-un comunicat transmis de Dohotaru.

Cerere APM suspendare autorizatie de mediu RADP.docx (1)

Grigore Crăciun, directorul Agenției pentru Protecția Mediului Cluj, a declarat pentru Realitatea de Cluj că se va ocupa de această problemă, după ce va verifica solicitarea. „Am luat cunoștință de solicitare. Trebuie să mă uit atent. Este o  neconcordanță în cerere. O voi trimite mâine (n.r. miercuri) la servicii să vedem ce este de făcut”, a declarat Crăciun.

 

Articolul precedentADMITERE UBB: 8.000 de locuri bugetate, la nivel licenţă şi master
Articolul următorVIDEO. Accident cumplit în Ungaria. MAE: Nouă români și-au pierdut viața