La data de 22 octombrie, în jurul orei 04.00, în cadrul activităților derulate în municipiul Turda, polițiștii rutieri din cadrul Poliției municipiului au oprit un autoturism condus pe strada Câmpiei, de un bărbat de 48 de ani, din municipiul Câmpia Turzii.

Acesta a fost testat cu aparatul drugtest, rezultatul indicând prezența substanțelor psihoactive. În urma testării a fost condus la o unitate medicală pentru recoltarea mostrelor biologice necesare determinării cu exactitate a substanțelor rezultate.

La aceeași dată, în jurul orei 00.50, polițiștii de ordine publică din cadrul Poliției municipiului Dej au oprit pentru verificări un conducător auto, în vârstă de 20 de ani, care se deplasa cu un autoturism pe strada Fagului.

Tânărul a fost testat cu aparatul drugtest, iar rezultatul a indicat prezența substanțelor interzise, fiind astfel condus la spital pentru recoltarea probelor biologice.

Sursa: Realitatea de Cluj

Articolul precedentAlertă | Incendiu la Spitalul Turda! O femeie a suferit arsuri 
Articolul următorMinisterul Investiţiilor şi Proiectelor Europene a făcut plăţile pentru alimentarea cardurilor sociale cu tranşa a III-a de 250 de lei, pentru aproximativ 2,4 milioane de români