Sergentul major Roberto Berci, pompier militar în cadrul Detașamentului Dej al Inspectoratului pentru Situații de Urgență, dar și membru al ansamblului „Someșana”, a murit după ce a pierdut bătălia cu o boală necruțătoare. 

„Am aflat cu tristețe despre trecerea timpurie la cele veșnice a colegului nostru, sergent major Berci Roberto Marcel.
 
Vestea a fost cu atât mai grea pentru noi, având în vedere că venise de curând din Școala de Subofițeri de Pompieri și Protecție Civilă „Pavel Zăgănescu” Boldești în rândurile pompierilor militari din Cadrul Detașamentului Dej.
 
Absolvent al Liceului Teoretic ”Papiu Ilarian” Dej, promoția 2018, a ales să devină salvator și a urmat cursurile de formare pentru a încadra autospecialele de intervenție și a sări în ajutorul semenilor atunci când ar fi fost nevoie.
 
A fost repartizat după finalizarea pregătirii la ISU Arad, apoi s-a transferat, la cerere, în cadrul unității noastre. Un om cu suflet nobil, a făcut parte ani la rând din Ansamblu ”Someșana” din Dej, unde a lăsat o amprenta frumoasă și unde cu siguranță nimeni nu îl va uita. Din păcate, a fost luat dintre noi de o boală necruțătoare.
 
Pentru cei care doresc să-i aducă un ultim omagiu, vă informăm că slujba de înmormântare va avea loc sâmbătă, 4 februarie, de la ora 12:00, la Biserica Ortodoxă din satul Nima (Biserica de Sus).
 
Transmitem pe această cale sincere condoleanțe familiei îndurerate, cât și celor care l-au cunoscut și au lucrat alături de el”, a transmis ISU Cluj.

Sursa: Realitatea de Cluj

Articolul precedentClujeni puși pe furat, la Deva: după ce au păgubit o benzinărie și un magazin, au fost prinși în flagrant. S-a lăsat cu scandal
Articolul următorCaz revoltător în Dej! Un bărbat acuzat de viol a fugit după ce judecătorul a venit la muncă după ce reţinerea bărbatului expirase