Echipele de intervenție ale ISU Cluj au constatat în localitatea Ocolișel, comuna Iara, următoarele efecte în urma precipitațiilor abundente căzute astăzi:

Drumul este afectat în mare proporție și este impracticabil, o porțiune este surpată, la aproximativ doi km înainte de intrarea în localitate.

De asemenea, sunt mai mulți copaci, de mari dimensiun,i căzuți peste drum și la care nu s-a putut ajunge cu autospeciale sau alte utilaje pentru a fi îndepărtați de pe carosabil.

A fost afectată o parte din rețeaua de alimentare cu energie electrică din localitate, astfel fiind aproximativ 30 de gospodări sunt decontate de la rețea în aceste momente. Avaria se va rectifica azi de către echipele specializate ale furnizorului de utilități, iar generatoarele mobile nu pot ajunge în localitate deoarece drumul de acces este blocat.

Mâine dimineață Comitetul Local pentru Situații de Urgență a anunțat că vor fi realizate lucrări de reparații a drumului, astfel încât să se poată acționa pentru remedierea aspectelor menționate mai sus.

Pompierii au cercetat toate gospodăriile din localitate și nu au fost identificate persoane a care să fie în pericol și nici subsoluri inundate cu apă.

Sursa: Realitatea de Cluj

Articolul precedentFOTO | Accident rutier între Cluj şi Oradea! Impact violent între un autocamion şi un autoturism
Articolul următorMeteorologii au prelungit avertizările de instabilitate atmosferică