Tehnicianul Edi Iordănescu nu a avut viață lungă la campioana României, CFR Cluj. Chiar dacă a câștigat un trofeu în doar trei meciuri petrecute pe banca feroviarilor, antrenorul a fost dat afară de către conducerea clubului, care îl va aduce pe portughezul Antonio Conceicao.

În urma unui proces de modificare a structurii administrative, clubul CFR 1907 Cluj a ajuns la un acord privind rezilierea pe cale amiabilă a relațiilor contractuale cu antrenorul principal Edward Iordănescu și cu staff-ul său, aceștia făcând parte din vechiul proiect. Părțile și-au strâns mâna, au rămas în cele mai bune relații și nu au ce să-și reproșeze, toți cei implicați având singurul scop de a ajuta CFR-ul să își atingă obiectivele stabilite. Mulțumim și mult succes în continuare!”, scrie site-ul oficial al clubului.

Astfel, Iordănescu pleacă din Gruia după ce a antrenat în doar trei meciuri: victoria din Supercupa României, egalul cu FC Botoșani din prima etapă a campionatului și înfrângerea cu Malmo FF, din preliminariile Champions League. Înlocuitorul său, Antonio Conceicao, a mai antrenat în Gruia în alte două rânduri, câștigând trei trofee din postura de antrenor al lui CFR Cluj.

Articolul precedentFOTO | Acţiune a poliţiştilor! Au fost verificate TIR-urile, microbuzele şi autocarele
Articolul următorBărbat din Cluj săltat de poliţişti după ce şi-a comandat fumigene şi petarde de pe internet