În perioada 8-9 decembrie, Cluj-Napoca a fost gazda celei de-a VIII-a editii a turneului caritabil de volei mixt pentru amatori, V2G.

La turneu s-au inscris 32 de echipe, venite din Barlad, Breaza, Bucuresti, Cluj-Napoca, Iasi, Jibou, Timisoara, Zalau, dar si din Germania, din Berlin.

Competitia a fost impartita si in acest an in Turneul V2G pentru avansati si Turneul V2G pentru incepatori si s-a desfasurat in salile de sport de la „Scoala Gimnaziala Constantin Brancusi”, „Scoala Generala nr. 15 Onisifor Ghibu”, „Liceul Teoretic Onisifor Ghibu” si Liceul de Informatica Tiberiu Popoviciu.

Rezultatele sportive ale celei de-a VIII-a editii sunt:

V2G Avansati

  • Locul 1 – Tulip (prima data la VOLEI2GIVE) – Cluj-Napoca
  • Locul 2 – We will block you – Cluj-Napoca
  • Locul 3 – No Fear – Bucuresti/Timisoara

V2G Incepatori

  • Locul 1 – Fluffy Killers – Bucuresti
  • Locul 2 – Go Go Dwarfs – Bucuresti
  • Locul 3 – Emperors – Breaza

Cel mai bun ridicator al turneului a fost Robert Szekely, de la echipa Nu-i Stres din Cluj-Napoca. MVP-ul turneului a fost Monica Puianu, de la echipa Tulip din Cluj-Napoca.

Organizatorii s-au gandit si in acest an sa recompenseze participarea voleibalistilor cu premii surpriza, astfel ca au fost impartite premii pentru Cei mai faini adidasi – Florin Roiban, Cele mai frumoase tricouri – Youngers, Miss VOLEI2GIVE – Gabriela Voronca, Mister VOLEI2GIVE – Alex Pojar.

„Rezultatele” financiare ale competitiei se ridica la suma de 8100 de lei, bani care vor fi folositi pentru cumpararea de cadouri de Mos Craciun copiilor internati la spitalul de oncologie din Cluj-Napoca. De asemenea, o parte din bani vor ajunge la Casa de copii Casuta Bucuriei, din Cluj-Napoca.

Ca la fiecare editie, pentru buna desfasurare a meciurilor, pe langa organizatori sunt implicati o seama de oameni carora trebuie sa le multumim cum se cuvine. Astfel, multumirile noastre merg spre:

  • Doamnele Eugenia Marcu, Director Scoala Constantin Brâncuşi; Monica Bereş, Director Onisifor Ghibu si Ana-Felicia Valean, director Liceul de Informatica Tiberiu Popoviciu, pentru ca ne pun la dispozitie salile de sport in care sa organizam turneul;
  • Domnii Santa Cristian, Victor Simon si Dragos Rus de la Colegiul Arbitrilor, pentru ca ne pun la dispozitie arbitrajul;
  • Voluntarii Melinda Duffner, Alexandra Ivanoff, Bogdan Dume, Rares Cosma, Gereb Zoltan si Ionut Salagean fara de care ne-ar fi foarte greu sa ne organizam.

Editia a VIII-a Volei2Give, a fost una plina de surprize, oameni dedicati, competitie si determinare. Ne bucuram ca printre participanti au aparut si echipe noi, cu jucatori noi, fapt ce nu poate decat sa ne bucure deoarece inseamna ca fenomenul Volei2Give ia amploare. Le multumim tuturor pentru participare. Ii asteptam cu nerabdare la urmatoarele editii Volei2Give cu forte proaspete si cu aceeasi dorinta – de a face un copil fericit”, ne-a declarat Florentina Oprea, co-initiator The Givers.

Turneul sportiv adresat amatorilor, în scop caritabil, al cărei deviză este “Let`s play volley, let`s have fun!, Let`s give hope!” este organizat bianual, incepand cu anul 2014, de grupul de initiativa The Givers, format din Florentina Oprea, Mihai Sepsi, Beatrice Tobias si Raimonda Boian.

Articolul precedentProvocările Uniunii Europene vor fi dezbătute la conferința internațională Communicating EU, organizată de UBB
Articolul următorVIDEO | Metoda „Accidentul” la Cluj! O bătrână a rămas fără 50.000 de lei