Campioana României, CFR Cluj, a suferit joi cea mai rușinoasă înfrângere din istoria recentă a fotbalului românesc, după ce a pierdut cu 2-3 returul cu Dudelange, după ce în tur câștigaseră tot luxemburghezii.

Umilința din tur, când au pierdut cu 2-0 în fața lui Dudelange, a continuat pentru CFR și în returul din Gruia. Feroviarii nu au izbutit să marcheze în prima repriză și au fost taxați în minutul 51, când Sinani a marcat un eurogol din 16 metri.

Trei minute mai târziu, Sinani a făcut dubla, iar în timp ce publicul părăsea stadionul , Turpel a înscris pentru 3-0. În minutele 85 și 88, Tambe și Omrani au marcat ultimele două goluri ale CFR-ului în acest sezon de Europa League, insuficient însă pentru a schimba soarta calificării.

„E rușinos, te enervezi. O săptămână voi visa fazele și ocaziile avute. Dar trebuie să mergem mai departe”, a spus atacantul George Țucudean după meci.

Articolul precedentArta revine în stradă la Cluj. Artiștii din toate domeniile se pot înscrie la Jazz in the Street până în 21 septembrie
Articolul următorPNL plănuiește o coalizare a opoziției pentru algerile prezidențiale