Un eveniment caritabil va fi organizat în 13 martie, pentru a susține financiar primul serviciu telefonic de asistență pediatrică din România, Peditel 1791.

Acesta se va desfășura miercuri, de la ora 18:00, la Casa Tranzit, sub egida Dare to Share 5 – Non Stop With Children. Organizatorii, își propun, astfel, o strângere de fonduri pentru proiectul Peditel 1791. Evenimentul face parte din campania caritabilă „13 cu atitudine”. În 5 ani de existență, campania „13 cu atitudine” a susținut financiar mai multe asociații care ajută copii cu nevoi speciale, probleme financiare sau de sănătate. În cadrul evenimentului Dare to Share 5 – Non Stop With Children, vor avea loc mai multe activități: piesa de teatru de improvizație „Just Push Play”, care va fi pusă în scenă de Dragoș Muscalu, Bogdan Bob Rădulescu, Matei Rotaru și Rob Pavicsits, licitații cu scop caritabil, tombole și activități pentru copii. 

Fondurile sunt necesare mai ales pentru faptul că din acest an, echipa Peditel 1791 ar urma să fie mărită.

De când a fost înființat, Peditel 1791 a primit peste 171.000 de apeluri de la părinți cu copii bolnavi, iar aceștia au primit sfaturi gratuite oferite de medicii specialiști despre cum să îi trateze pe cei mici. Părinții ai căror copii sunt bolnavi pot primi, telefonic, sfaturi și recomandări de la medicii care deservesc linia de gardă a acestui serviciu gratuit. 

Articolul precedentCentrul Clujului, scena unui nou protest – Oamenii au cerut demisia Guvernului
Articolul următorNoul subprefect al Clujului a fost investit în funcție