Clubul Sportiv Tandem Arena și Clubul Sportiv Clujul Pedalează organizează în data de 13 octombrie, începând cu ora 10.00, la Cluj-Napoca, cea de-a treia ediție a Campionatul Național de Ciclism în Tandem.

Startul competiției de va da de pe Bulevardul 1 Decembrie 1918, nr. 35 – 37 (Cotton Club).

La Campionatul Național de Ciclism în Tandem vor participa 30 de echipaje mixte – pilot văzător, pasager nevăzător sau slab văzător, care provin de la școlile pentru deficienții de vedere din toată țara, dar și echipaje provenite de la asociații din Cluj. Piloții bicicletelor tandem sunt persoane recrutate din școlile de nevăzători, dar și voluntari.

Pe lângă competiția adresată persoanelor cu deficiențe de vedere, organizatorii învită publicul larg să se înscrie la cursa dedicată amatorilor. Înscrieri se pot face aici: http://www.clujulpedaleaza.ro/.

Se pun la dispoziție biciclete tandem pentru cursă și se oferă premii atrăgătoare.

Campionatul Național de Ciclism în Tandem face parte din proiectul Tandem BikeFland, finanțat prin programul „În stare de bine”, susținut de Kaufland România şi implementat de Fundaţia pentru Dezvoltarea Societăţii Civile.

Articolul precedentVIDEO | Bărbat din Cluj arestat într-un dosar de evaziune fiscală! Alţi 35 de suspecţi au fost identificaţi
Articolul următorConferința „Putere prin oameni” 2018: Comunicarea cu echipa, delegarea și încrederea sunt atribute principale ale liderului de succes