Un fals medic estetician din Cluj-Napoca a fost descoperit de poliţişti. Acesta efectua operaţii deşi nu deţine atestatele legale.

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale și Serviciului de Investigare a Criminalității Economice au efectuat, la data de 1 februarie, o percheziție la o locație situată în municipiul Cluj-Napoca, activitățile fiind derulate în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de înșelăciune și exercitarea fără drept a unei profesii.

În urma cercetărilor efectuate de polițiști a reieșit faptul că un bărbat în vârstă de 34 de ani, din municipiul Cluj-Napoca, s-ar fi promovat în mediul online sub falsa calitate de medic și ar fi efectuat activități medicale estetice la respectiva locație, fără a deține atestatele legale, cu sprijinul unui alt bărbat, în vârstă de 32 de ani.

În urma percheziției, au fost descoperite și indisponibilizate substanțe utilizate în cadrul intervențiilor estetice și consumabile medicale (seringi).

Bărbatul în cauză a fost condus la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Cluj, în vederea continuării cercetărilor.

Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Unității Teritoriale de Analiză a Informațiilor Cluj și al Direcției Operațiuni Speciale.

În cauză, sunt continuate cercetările, fiind efectuate totodată activități în vederea identificării persoanelor cărora bărbatul le-ar fi realizat respectivele intervenții, precum și pentru stabilirea prejudiciilor cauzate.

Imagine

 

Sursa: Realitatea de Cluj

Articolul precedentO maşină ar fi căzut în apă în zona Barajului Someșul Cald | Sunt efectuate căutări încă de aseară
Articolul următorBilanț coronavirus 2 februarie: 35.802 cazuri noi și 120 decese