Nici măcar nu au plecat toți participanții de la ediția de anul acesta a Electric Castle, că organizatorii își fac planuri pentru 2019. Potrivit unui comunicat, a început deja o companie de vânzări de bilete pentru ediția a 7-a, prețul fiind unul special pentru cei care cumpără încă de acum.

„Regula #1 la Electric Castle: I’ll be back next year! Pentru cei pentru care luna iulie 2019 nu poate veni destul de repede, primele bilete la ediția a șaptea Electric Castle pot fi cumpărate începând chiar de astăzi! Astfel, un număr limitat de abonamente General Access vor fi puse în vânzare în cadrul unei campanii de pre-sale, în care cei mai mari fani EC vor beneficia de un preț de 299 de lei pentru toate zilele de festival”, se arată în comunicat.

Electric Castle 2018 a însemnat un spațiu de 300.000 de metri pătrați, 9 scene, 500.000 de MW putere a sistemului de sonorizare doar la scena principală, peste 1.000 de oameni în echipa de organizare și un infinit de amintiri ce vor fi depănate pentru următoarele 12 luni.

Articolul precedent210.000 participanți, bilanțul Electric Castle 2018
Articolul următorU Banca Transilvania l-a transferat pe MVP-ul campionatului Bulgariei