Maria Moldovan, femeia acuzată de întreţinerea relaţiilor sexuale cu un minor, are 39 de ani, este de profesie sociolog şi este angajată la un centru din Cluj.

Într-o primă fază, femeia a fost reţinută de poliţişti pentru 24 de ore, iar după ce a fost eliberată a fost plasată sub control judiciar. Acum Maria Moldovan a fost trimisă în judecată, scrie turdanews.net.

Femeia riscă acum o pedeapsă cu închisoarea între 2 şi 7 ani de închisoare, dacă va fi găsită vinovată. Totul s-ar fi petrecut în urmă cu un an, la AIton, în judeţul Cluj, iar cercetările au început după ce un băiat de 12 ani i-a povestit unui psiholog că ar fi întreţinut relaţii sexuale cu femeia.

Maria Moldovan a negat, iar familia tânărului nu a depus nicio plângere, însă poliţiştii s-au autosesizat în acest caz.

Poliţiştii Secţiei 9 Rurală Turda s-au autosesizat cu privire la faptul că o femeie, în vârstă de 35 de ani, din comuna Aiton, judeţul Cluj a întreţinut raporturi sexuale, pe o perioada de timp, cu un copil din localitate, în vârstă de 11 ani. Femeia a fost reţinută de către poliţişti pentru 24 de ore. La expirarea perioadei de reţinere va fi prezentată în faţa unui judecător de drepturi şi libertăţi, în vederea dispunerii unor măsuri preventive”, anunţau reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj, în urmă cu un an.

Articolul precedentCLUJ: Închisoare pentru un primar PSD
Articolul următorPe drumurile judeţene se acţionează împotriva fenomenului de polei