La data de 9 iunie, în urma activităţilor investigativ-operative şi a cercetărilor efectuate, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei oraşului Huedin au identificat şi reţinut pentru 24 de ore o femeie în vârstă 50 de ani, din comuna Borod, judeţul Bihor, bănuită de săvârşirea unei infracţiuni de furt calificat.

În fapt, la data de 5 martie, în jurul orei 16.00, cea în cauză, profitând de faptul că poarta şi uşa de acces nu erau asigurate, ar fi pătruns în locuinţa unei femei de 80 de ani, din Huedin, iar din interiorul unui corp de mobilier ar fi sustras un plic ce conţinea suma de 5.000 de lei.

În urma activităţilor desfăşurate, prejudiciul a fost recuperat în totalitate.

În cursul zilei, aceasta va fi prezentată magistraţilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judcătoria Huedin, în vederea dispunerii altor măsuri preventive.

Sursa: Realitatea de Bihor

Articolul precedentCele mai mari cinci universități din țară protestează față de unele măsuri privind continuarea activităţii de către persoanele care îndeplinesc condiţiile de pensionare
Articolul următorBilanț coronavirus -10 iunie – Autoritățile anunță noile statistici – Câte infectări s-au înregistrat în ultimele 24 de ore