Muzeul Etnografic al Transilvaniei, împreună cu Asociația Firul Ariadneivă invită la Festivalul „Traista cu povești”, eveniment multicultural care celebrează în Cluj-Napoca Ziua Mondială a Povestitului (World Storytelling Day).

Copiii sunt așteptați la cea de-a șasea ediție a festivalului să asculte basme, să deseneze, să decupeze sau să modeleze în cadrul atelierelor de lucru manual, să participe la concursuri de desenat personaje din basme tradiționale, la ateliere creative, să vizioneze proiecții de diafilm etc.

În traista noastră cu povești veți descoperi basmele tradiționale românești, dar și ale altor popoare: scandinav, polonez, rus și francez. Și, desigur, lansări și prezentări de carte cu participarea autorilor, scriitori și desenatori.

Tema festivalului din acest an este Eroii basmelor: zâne, zmei, balauri, animale năzdrăvane și alte personaje de poveste.

Evenimentul va avea lor sâmbătă 16 martie și duminică 17 martie, între orele 10-18, la Palatul Reduta – sediul Muzeului Etnografic al Transilvaniei (str. Memorandumului nr. 21).

Articolul precedentO creșă cu 80 de locuri va fi deschisă în cartierul Grigorescu
Articolul următorO nouă ediţie a Salonului Internaţional al Cercetării, Inovării şi Inventicii – PRO INVENT – la Cluj