Hafez al-Assad, fiul președintelui Siriei, Bashar al-Assad, va participa în perioada 3-14 iulie la Olimpiada Internațională de Matematică de la Cluj-Napoca, organizatorii evenimentului anunțând că pentru protecția acestuia vor fi luate măsuri drastice de securitate.

Potrivit Mediafax, Hafez al –Assad a fost prezent şi anul trecut la Olimpiada Internaţională de Matematică la ediţia găzduită de oraşul brazilian Rio de Janeiro.

”Hafez al – Assad, fiul preşedintelui Siriei, Bashar al – Assad, va participa ca şi concurent în lotul naţional al Siriei, la Olimpiada Internaţională de Matematică de la Cluj-Napoca, din luna iulie. Tânărul are 16 ani şi este înscris pe site-ul oficial al IMO 2018 alături de alţi cinci colegi din echipa siriană. Fiul preşedintelui sirian a fost prezent şi anul trecut la Olimpiada Internaţională de Matematică de la Rio de Janeiro (Brazilia). Se vor lua măsuri drastice de securitate atât la Sala Polivalentă, unde se va desfăşura competiţia, cât şi la hotelul unde va fi cazat Hafez al – Assad”, au spus sursele citate, conform Mediafax.

Anul trecut la ediţia de la Rio de Janeiro, Hafez al – Assad s-a clasat pe ultimul loc în cadrul echipei Siriei şi a terminat competiţia pe locul 528 din 615 participanţi.

Articolul precedentTânăr de 19 ani din Cluj-Napoca salvat de la înec în ultima clipă, la mare
Articolul următorFOTO | Bătrână de 80 de ani, căzută în Someşul Mare, salvată de pompieri