Polițiștii din Turda au reținut pentru 24 de ore un tânăr, de 24 de ani, din comuna Băișoara, în cadrul unui dosar penal ce vizează săvârșirea infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat.

Mai exact, la data de 10 august, în jurul orei 18.00, polițiștii l-au depistat pe tânăr în timp ce se deplasa, cu autoturismul, pe DJ 107M, în localitatea Băișoara, fără a deține permis de conducere.

De asemenea, în urma verificărilor efectuate, a reieșit faptul că plăcuțele cu numărul de înmatriculare aparțin unui alt autovehicul.

În timp ce tânărul era condus spre autospecială pentru conducerea la sediul unității de poliție, acesta a încercat să se sutragă măsurii, fugind, însă unul dintre polițiști, după somare, a efectuat două focuri de armă în plan vertical, determinându-l pe cel în cauză să se supună măsurii de conducere.

În cauză a fost intocmit un dosar de cercetare penală, tânărul fiind depus într-un Centru de Reținere și Arestare Preventivă.

În cursul zilei de astăzi, acesta urmează a fi prezentat unei instanțe de judecată cu propunere de luare a unei alte măsuri preventive.

Sursa: Realitatea de Cluj

Articolul precedentBilanț coronavirus 11 august: 326 de cazuri noi, 8 decese
Articolul următorÎncepe cea de-a XII-a ediție a Zilelor Culturale Maghiare din Cluj