Fotbalistul dejean Paul Papp a devenit Cetățean de Onoare al Municipiului Dej, un proiect de hotărâre în acest sens fiind votat de Consiliul Local.

Consilierii locali din Dej, întruniți într-o ședință ordinară pe luna iulie, au votat în unanimitate (17 voturi ”pentru”) proiectul de hotărâre cu numărul 13 privind „aprobarea acordării titlului de Cetățean de Onoare a Municipiului Dej, domnului Papp Paul”.

Trebuie precizat că proiectul de hotărâre a fost inițiat de consilierul local Lucian Husa, cel care a și vorbit puțin despre cariera sportivă a lui Paul Papp, dar și despre aportul adus de acesta dezvoltării comunității locale.

Papp și-a început cariera la Unirea Dej, după ce și-a făcut junioratul la Luceafărul 2000, tot în Dej. A jucat la FC Botoșani, FC Vaslui, Farul Constanța, Chievo Verona, Astra Giurgiu, Steaua București, FC Will 1900, Karabukspor, iar din ianuarie 2018 evoluează pentru Sivasspor.

A debutat în reprezentativa mare a României în februarie 2011, într-un meci amical împotriva Ucrainei. A marcat primul gol la națională pe 15 august 2012, într-un meci contra Sloveniei la Ljubljana, încheiat cu scorul de 4–3 în favoarea gazdelor. Pe 14 noiembrie 2014 Paul Papp a marcat o dublă în meciul tur cu Irlanda de Nord din preliminariile Campionatului European de Fotbal 2016, pe Arena Națională, golurile sale fiind singurele din acel meci și aducând victoria naționalei României.

În septembrie 2015 a inaugurat, la Dej, Academia de Fotbal „Paul Papp”.

Articolul precedentDe luni, programare și on-line pentru cererile de emitere a unui nou act de identitate sau pentru stabilirea reședinței
Articolul următorFacultatea de studii economice din cadrul UBB a primit o nou acreditare internațională în domeniul contabilității