Ieri, în jurul orei 16:30, pe DN1-E60, în afara localitatii Izvoru Crişului, s-a produs un accident rutier soldat cu rănirea ușoară a unei persoane și avarierea a doua autovehicule.

Un bărbat de 20 de ani, din oraș Şimleu Silvaniei, a condus ansamblul de vehicule format din autoturism şi remorca, din direcția Cluj Napoca spre Oradea, ajuns la km 517+950m, din cauza faptului că nu și a asigurat în mod corespunzător încărcătura, constând în deșeuri metalice, remorca a intrat în balans, fapt pentru care a pierdut controlul autovehiculului.

Ulterior a intrat în șanțul de colectare a apei de pe sensul de mers Oradea spre Cluj-Napoca, autovehiculul răsturnându-se pe partea dreaptă, iar remorca rămânând suspendată perpendicular cu axul drumului, pe sensul de mers Oradea spre Cluj-Napoca.

Din sens opus, o femeie de 46 de ani din comună Risca, sat Risca, care a condus autovehiculul din direcția Oradea spre Cluj-Napoca, a intrat în coliziune cu remorca rămasă suspendată pe sensul său de mers.

Articolul precedentFOTO | Accident cu trei maşini pe o stradă din Cluj provocat de un şofer beat
Articolul următorVIDEO | Criminal englez capturat de poliţişti pe o stradă din Cluj! Pe capul lui era pusă o recompensă de 50.000 de lire sterline