Un grav accident rutier a avut loc astăzi în localitatea Copăceni din judeţul Cluj.

8 perosane au fost rănite după ce un microbuz s-a răsturnat.

Au fost dislocate o autospecială, un echipaj SMURD și unul SAJ pentru a gestiona o situație de urgență generată în urma răsturnării unui microbuz, în apropierea localității Copăceni.

Salvatorii au găsit la fața locului microbuzul răsturnat pe plafon, în afara părții carosabile, iar ocupanții ieșiți din acesta.

Din primele evaluări, cele opt persoane sunt conștiente și cooperante, cu grade diferite de afecțiuni. Au fost suplimentate forțele care intervin la locul accidentului cu încă două echipaje SAJ„, a transmis ISU Cluj.

La faţa locului au intervenit şi poliţiştii clujeni:

Conducătorul de 26 de ani al unui microbuz care se deplasa în direcția municipiului Turda a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, vehiculul răsturnându-se în afara părții carosabile. La momentul producerii accidentului, în interiorul microbuzului se aflau opt persoane, din primele date, patru dintre acestea necesitând îngrijiri medicale de specialitate.

Conducătorul auto a fost testat de poliţişti cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ„, a transmis IPJ Cluj.

 

 

Imagine

 

Imagine

Sursa: Realitatea de Cluj

Articolul precedentShanghai Global Ranking of Academic Subjects 2021: UMF „Iuliu Hațieganu”, singura universitate de profil din România listată în domeniile Farmacie și Tehnologie Medicală
Articolul următorFOTO | Percheziţii în Gherla la persoane care deţin ilegal arme şi muniţie