Un șofer de 47 de ani din Florești, care circula cu un autovehicul marca Audi dinspre Gherla spre Dej, pe fondul oboselii, ar fi ațipit la volan.

Mașina a părăsit șoseaua pe partea dreaptă, a rupt o balustradă, a rulat câțiva metri în șanțul de beton de pe margiea drumului și s-a oprit violent într-un cap de pod.

În autoturism se aflau două persoane, șoferul și o pasageră de 51 de ani, din Dej. În urma impactului, șoferul și femeia au fost răniți, fiind preluată de un echipaj medical de ambulanță și transportați la spital la Gherla. Femeia ar fi fost rănită mai grav, dupa ce ar fi suferit câteva fracturi.

Polițiști au efectuat cercetări pentru a stabili împrejurările exacte în care s-a produs accidentul. Soferul a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost negativ.

„La scurt timp a oprit aici un alt șofer la accident, spunea că șoferul cu Audi l-a depășit cu puțin mai devreme și că mergea tare”, a mai povestit localnicul.

sursa: gherlainfo.ro

Articolul precedentCele mai puternice cinci universități românești solicită să fie implicate în elaborarea noului cadru legislativ național în educație
Articolul următorVIDEO | Cinci mii de oameni protestează la Cluj împotriva Guvernului