Huedin

Sub coordonarea Serviciului Rutier Cluj, polițiștii au acționat pentru prevenirea și combaterea principalelor cauze de producere a accidentelor de circulație pe raza orașului Huedin și a comunelor arondate.

În acțiune au fost angrenate efective mărite, pentru responsabilizarea paticipanților la trafic și sporirea gradului de siguranță rutieră.

La data de 13 august, între orele 07.00 – 11.00, polițiștii au acționat pentru prevenirea și combaterea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere şi sporirea gradului de siguranţă pe principalele artere de circulaţie din zona Huedinului.

Pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat 41 de sancţiuni contravenţionale și au reținut 6 permise de conducere, 7 certificate de înmatriculare și 3 seturi de plăcuțe cu numere de înmatriculare.

Au fost aplicate sancțiuni pentru depășiri neregulamentare, utilizarea telefonului mobil fără dispozitiv de tip „mâini libere”, nepurtarea centurii de siguranță etc.

Polițiștii au constatat și o infracțiune rutieră, fiind depistat un conducător auto care circula cu un autovehicul neînmatriculat, faptă prevăzută de Codul penal.

Articolul precedentU BT Cluj a semnat un baschetbalist care a marcat peste 1000 de puncte în Italia
Articolul următorProgram special de funcționare la Primăria Cluj-Napoca