Poliţiştii Secţiei 2 Poliţie Rurală Apahida au acţionat pe raza de competenţă teritorială a secţiei în vederea menţinerii unui climat de siguranţă publică.

La data de 14 februarie, în intervalul orar 16.00 – 19.00, poliţiştii Secţiei 2 Poliţie Rurală Apahida, cu sprijinul jandarmilor din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi „Ştefan Cicio-Pop” Cluj-Napoca, au desfăşurat o acţiune de menținere a unui climat de siguranţă publică pe raza de competenţă teritorială a secţiei.

Activităţile s-au desfăşurat pe raza localităților Căianu, Bărăi, Căianu Vamă, Căianu Mic, Vaida Cămăraș și Văleni și au fost legitimate 59 de persoane.

Pentru neregulile constatate s-a impus aplicarea a 17 sancţiuni contravenţionale, dintre care 15 pentru abateri de la legislaţia rutieră, conform O.U.G. 195/2002, fiind reţinute, în vederea suspendării dreptului de a conduce pe o perioadă determinată, 2 permise de conducere şi 1 certificat de înmatriculare.

De asemenea, a fost aplicată o sancţiune pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice conform Legii nr. 61/1991 republicată şi 1 pentru încălcarea OUG 97/2005 privind evidenţa persoanelor. A fost identificată o persoană căutată în temeiul legii, aceasta fiind cercetată pentru comiterea infracţiunii de furt.

Articolul precedentFOTO | Acţiune pentru combaterea delictelor silvice | S-au dat amenzi de peste 34 de mii de lei
Articolul următorVictorie în instanţă a taximetriştilor din Cluj împotriva UBER