O intervenție mai deosebită a avut loc astăzi pentru stingerea unui incendiu, care a cuprins un camion pe strada Dumbrava Roșie, din municipiul Dej.

Alerta a fost dată în jurul orei 12.40, iar pentru lichidarea focului, care se manifesta în curtea unui operator economic, au fost dislocate două autospeciale pentru stins incendii. 

Forțele de intervenție au găsit capul tractor al camionului cuprins în totalitate de flăcări, cu posibilitatea de a se extinde la un alt camion, dar și la alte obiective din curtea operatorului economic, între care un rezervor de 10 tone de motorină și un palet cu saci de azotat de amoniu (se aflau la aproape 7 metri față de focarul incendiului).

Un șofer din cadrul operatorului economic a reușit să evacueze camionul la care era în apropierea incendiului și a reușit să evite propagarea arderii la acesta.

Intervenția promptă a pompierilor a asigurat lichidarea rapidă a flăcărilor și evitarea propagării acestora mai departe de limitele în care au fost găsite.

Nu au fost persoane rănite ca urmare a acestui eveniment, iar cercetările preliminare au indicat ca și cauză probabilă o defecțiune la instalația electrică a camionului.

Articolul precedentFOTO | Mașină lovită de tren în Dej! Șoferul a scăpat ca prin minune
Articolul următorPrecizări importante. Ce înseamnă zona metropolitană și unde te poți deplasa fără declarație, în starea de alertă